QQ图片20230529095723

Како што температурата продолжува да расте, летото тивко пристигна.Во топла клима, луѓето имаат тенденција да се чувствуваат уморни и непријатно.Затоа смисливме паметна машина за сушење раце за да ве излади во тие испотени денови.

На главната контролна плоча на ПХБ на паметната машина за сушење раце е дизајнирана сонда за чувствителност на температурата, која може да ја почувствува околната температура во реално време.Кога температурата е повисока од 25 степени Целзиусови, машината за сушење раце автоматски ќе го исклучи системот за греење за да се осигура здравјето и безбедноста на корисникот;кога температурата е пониска од 25 степени Целзиусови, машината за сушење раце автоматски ќе го вклучи системот за греење за да ги одржувате рацете суви Почувствувајте ја топлината во студената атмосфера.

QQ图片20230529095731

Паметната машина за сушење раце ги има следниве карактеристики:

1. Сонда за сензори за температура, автоматски старт и прекин на системот за греење: Во споредба со традиционалниот фен за раце, системот за греење на паметната машина за сушење раце е поинтелигентен, кој може автоматски да ја почувствува собната температура и автоматски да го стартува и запира системот за греење според температура.

2. Ефикасно сушење на рацете и брзо отстранување на водата: Силниот проток на воздух на паметната машина за сушење раце може брзо да ја исуши влагата на рацете, намалувајќи го времето на употреба и подобрување на ефикасноста.

3. Повеќекратни безбедносни гаранции, посигурни: при дизајнирање на паметната машина за сушење раце, се земаат предвид повеќе безбедносни мерки за да се обезбеди лична безбедност на корисниците.

4. Лесен за инсталирање и одржување: паметната фен за раце е лесна за инсталирање.

Користењето на паметна машина за сушење раце во лето не само што може да уживате во удобното искуство на суви раце, туку и да имате гаранција за безбедност.Сигурен сум дека едвај чекате да го пробате!

QQ图片20230529095737 QQ图片20230529095743

 


Време на објавување: мај-29-2023 година